Nye hvitløk-kultivarer fra Maridalen
Vi har den store glede å presentere to helt nye kultivarer (=sorter) av hardnakket hvitløk, som er det første utvalget … Les mer
Vi har den store glede å presentere to helt nye kultivarer (=sorter) av hardnakket hvitløk, som er det første utvalget … Les mer
Bi-O har bygget opp en unik virksomhet basert på solid opparbeidet erfaring med produksjon av oppformeringsmateriale innen nyttevekster. Vi arbeider … Les mer
Oslo har markert seg globalt som en foregangsby mht. å redusere lokale utslipp av klimagasser. Nå er tiden kommet for … Les mer
Vi har kontakt med NIBIO Planteklinikken både for testing av materiale og for å diskutere de store linjene i temaet … Les mer
Global oppvarming og klimaflyktningspress på nord-Europeisk gunstig klima vil kunne kreve lokal selvforsyning for 3x dagens befolkning. Dette krever radikal … Les mer
Etter oppstarten i 2019 har nettbutikken vokst organisk, og nå må det ryddes opp. Vi lanserer også nye produkter for … Les mer
Vi fortsetter arbeidet med avl av nye dagnøytrale sorter av jordskokk for dyrking nærmere polare strøk, og har i år … Les mer
Hvitløken er blitt “lat” etter tusener av år med vegetativ formering via fedd og toppløk. Men på hardneck-varianter kan vi … Les mer
Etter tre års utvikling har vi i Bi-O gleden av å lansere CULTON Foundation, en ideell norskregistrert stiftelse som skal … Les mer
Solbær er en fantastisk matkilde. International Blackcurrant Assosiation skriver: “They are part of the select group of superfruits […] the … Les mer