Vilkår for bruk

Vilkår for bruk - Personvernerklæring - Salgsbetingelser - Om butikken

Vi regner med at de fleste som bruker våre nettsider har de beste hensikter, bruker sunn fornuft og ellers er opptatt av å sette seg inn i de retningslinjer vi er nødt til å utvikle for å ivareta både dine og våre interesser. Men bi-o.no er et åpent nettsted, og vi har ingen mulighet for å luke bort skadegjørere i forkant.

Vi har utarbeidet de dokumentene loven krever av oss for å beskytte dine rettigheter: personvernerklæring (inkludert erklæring om bruk av informasjonskapsler/cookies) og salgsbetingelser ifm nettbutikken. Vi regner med at du kjenner denne typen dokumenter, og vi har lagt dem opp så nært som mulig til standarder utviklet av myndighetene slik at du ikke trenger å forholde deg til noe uvanlig her.

På samme måte trenger vi noen retningslinjer for å beskytte våre egne interesser (selv om dette ikke er lovpålagt å utvikle), men det utvikler vi etter hvert.

Og til slutt: takk for din interesse for oss og våre nettsider! Vi håper at vi kan bygge et konstruktivt samarbeide til gjensidig glede og nytte.

Sist oppdatert 2023-10-05 av Bi-O